El Reial Madrid visita aquesta nit (21 hores) a la Reial Societat amb el condicionant d'haver viscut una setmana força moguda. Després del traspàs de Di Maria al Manchester, el madridisme ha quedat "sorprès", tal i com ha declarat Carlo Ancelotti, per la marxa de Xabi Alonso al Bayern de Munic en un traspàs tancat en poques hores.

El conjunt blanc enfrontarà el segon partit de lliga amb un sonat canvi respecte la primera jornada, la baixa de Xabi Alonso. "Va ser una sorpresa perquè tot estava tranquil i ell va decidir d'una altra manera. Ho respectem. Realment Alonso és una persona molt honesta amb el Reial Madrid i amb si mateix", va afirmar el tècnic madridista Carlo Ancelotti.

Els blancs jugaran davant la Reial Societat amb la baixa segura de Cristiano Ronaldo, pel que a Toni Kroos recaurà la responsabilitat de fer rutllar l'equip. Per rebre el Reial Madrid, els txuri urdin no tindran disponible el migcampista Gaztañaga, ni el central Ion Ansotegi, que es recupera d'una fractura nasal. La llista de baixes s'accentua en atac, amb l'absència de Finnbogason i del mexicà Carlos Vela, que únicament podria tenir minuts en el segon temps.