El debut del polèmic Marco Balotelli amb el Liverpool va ajudar que l'equip red guanyés al camp del Tottenham de Mauricio Pochettino (0-3) en un partit en què l'italià va jugar poc més de mitja part.

El partit es va posar molt de cara per als visitants, quan Sterling va avançar el seu equip al minut 8. Amb el marcador en contra, els Spurs van tenir dificultats per jugar a contracorrent i, a l'inici de la segona part, Gerrard va aprofitar un penal per marcar el 0-2. Balotelli va ser rellevat i al quart d'hora, Alberto Moreno es va refer del seu mal debut contra el Manchester City i va anotar el 0-3 final.

Per la seva banda, l'Arsenal no va treure partit del gol matiner del xilè Alexis Sánchez per guanyar al camp de l'acabat de pujar Leicester City. L'exjugador del Barça va anotar al minut 20, però dos després l'argentí Ulloa va empatar pel conjunt local i va establir l'1-1 final.

L'Aston Villa és tercer

Per la seva banda, l'Aston Villa va guanyar per 2-1 el Hull City i va ascendir a la tercera posició de la classificació. A la primera part, Agbonlahor i Weimann van anotar els dos gols dels villans i els tigers van reduir la diferència amb un gol marcat per Jelavic. El Chelsea i el Swansea, amb nou punts cadascun, són els líders de la categoria després dels seus triomfs de dissabte.