El Gimnàstic de Manresa es va endur el Torneig Interbarris a la final davant la Balconada en un partit força igualat al camp de les Cots, amb el Minorisa com a amfitrió encarregat d'organitzar l'edició d'enguany.

A la primera part, el Nàstic va tenir més la iniciativa de la pilota i va crear més perill, però només va ser capaç d'avançar-se en el marcador amb l'1-0 amb què es va arribar al descans.

A la segona meitat, el Balconada va rebre un segon gol aviat. A partir d'aquí el Nàstic es va tancar una mica i això ho va aprofitar el conjunt de la Balconada per tenir la iniciativa i crear perill. Als darrers minuts Manel va escurçar distàncies, però un ràpid gol dels que finalment serien campions va deixar força encarrilada la final. Mercadal va fer el 3-2 definitiu a les acaballes, però no hi va haver temps per reaccionar.