L'OK Lliga 2014-15 farà la seva presentació dimecres a Reus amb un acte que començarà a dos quarts d'una del migdia. En la mateixa sessió també es presentarà la propera Supercopa d'Espanya. L'acte serà al restaurant Rofes de la capital de la comarca del Baix Camp.

Per a la presentació hi haurà la presència de representants de totes les plantilles de l'OK Lliga (el Monbus Igualada entre aquestes), així com dels directius responsables. Es comunicaran també tots els detalls del conveni que es firmarà entre la Federació Espanyola de Patinatge i l'Associació dels Clubs d'Hoquei sobre Patins.

Pel que fa al Monbus Igualada, demà torna a l'acció amb un altre partit de la Copa Penedès. Serà al pavelló del Llista Blava de Lleida, en la tercera jornada que disputen els arlequinats en la competició. En els precedents van perdre per 2-5 en el debut davant del Noia i van empatar (4-4) en el segon partit, el qual els va enfrontar al conjunt del Reus Deportiu. Els homes de Cesc Monclús es van imposar per 5-4 al conjunt francès del Saint-Omer a la presentació de dijous.