Balanç molt positiu per a l'Esport Ciclista Manresà després del final de la Manbike 3 Hores de BTT. La prova es va tornar a celebrar en la zona esportiva del Congost, amb 165 corredors en total i la victòria absoluta per a l'equip del Tomàs Bellès integrat pels ciclistes Guillem Muñoz, Cristofer Bosque i Gerard Álvarez. Les 3 Hores van ser tot un èxit tant el vessant competitiu com en l'organitzatiu.

La prova es podia cobrir tant de forma individual com en equips de dos o tres corredors, fent voltes a un circuit de 3,3 km que tenia un nivell a l'abast de tothom i que va complaure els participants.

Els guanyadors del Tomàs Bellès Cannondale van fer 26 voltes i van avantatjar de més de 3 minuts els seus companys d'equip Javier Salamero, Ever Alejandro Gómez i Ricard Calmet. En tercer lloc van entrar els ciclistes barcelonins de l'Oki Orbea-Medina (amb Huertas, Portilla i Cristian). El quart va ser el Súria Team, amb els corredors Vázquez, Huertas i Gómez.

En la categoria femenina, triomf també per al Tomàs Bellès gràcies a Judit Sánchez, Júlia Pujol i la vuit cops campiona estatal, Anna Villar.

Els altres guanyadors

A part de les categories establertes per edats que marca la federació de ciclisme, la jornada va tenir el seguit de grups instaurats per l'Esport Ciclista Manresà, d'un caire més festiu, com la categoria familiar, on prenien part els pares i fills, o les clàssiques.