L'equip aleví/infantil femení del Puig-reig va guanyar, exhibint un gran joc, el Torneig de Piscina a Torí, organitzat per la Federació Italiana de Futbol (FIGC). El Puig-reig va participar-hi com a equip estranger convidat, dins el programa que la mateixa federació desenvolupa a la regió del Piemont per fomentar el futbol femení. El projecte disposa de vuit centres de formació i tecnificació exclusivament per a futbol femení. El conjunt berguedà va ser acollit per les famílies del Centro di Sviluppo Calcio Femenile ubicat a les instal·lacions de la USD Piscineseriva 1964.

L'expedició va ser formada per les jugadores Aina Macia, Júlia Bascompte, Alba Closa, Laura Bruch, Alba Cardona, Àngela Canudas, Miriam Amills, Laura Picas, Eva Espelt, Marina Vilardell i Laia Parra, amb l'entrenador Joel Fernàndez, el tècnic Jordi Collillas, la coordinadora Alícia Villegas i els familiars acompanyants.

La fluida i llarga relació entre la FIGC al Piamont i el Puig-reig té projectes comuns, amb diferents alternatives per a aquesta i per a les properes temporades.