x

El Catalana Occident i el Formatges Betara Bàsquet Olost s'enfrontaven a Manresa en un partit que prometia ser interessant, ja que els dos equips arribaven amb el mateix balanç, tres victòries i dues derrotes.

El CBiUM va ser molt superior durant els 10 primers minuts. La sortida fulgurant dels manresans, basada en una defensa 1x1 molt dinàmica i un joc ofensiu dinàmic, corrent al contraatac i amb encert des de la línia de tres, amb quatre triples al primer quart, va deixar als visitants molt tocats. L'Olost, conscient que havia de canviar la dinàmica del partit si volia posar en problemes als manresans, va millorar molt en defensa, aprofitant sobretot el seu gran punt fort, el joc interior. D'aquesta manera els olostencs van anar retallant diferències fins a col·locar-se per davant a l'últim quart, però l'encert des de la línia de tirs lliures, i dos triples decisius al final van donar la victòria al CBiUM.