El derbi bagenc del grup 4 de Segona Catalana entre el Sallent i el Súria (16.30 h) tindrà en la banqueta dels suriencs la confirmació del nou entrenador, l'exjugador Javi Tapia Valle, que ja va dirigir l'equip del Súria diumenge passat de forma provisional en el partit contra el Caldes, amb victòria bagenca per 2 a 1. Tapia tindrà com a segon entrenador un altre exjugador del Súria, Isaac Valle.

Javi Tapia Valle va iniciar-se a les categories base del Súria; essent cadet, va debutar amb el primer equip amb Arcadi Part d'entrenador i amb dos ascensos consecutius; també va jugar tres temporades al Puig-reig amb Josep Antoni Medina de tècnic, a l'Avià amb Joan Flores i Joan Prat, amb el Gironella entremig i els darrers anys juga de nou al Súria, amb David Gallego i aconseguint l'ascens a Segona Catalana.

El duel entre el Sallent i el Súria arriba en un moment delicat per als locals, després de dues jornades en les quals només ha pogut sumar un punt (empat contra el Lloreda 0-0 i derrota engruixida a casa del líder Tona per 6 a 2). Tot i aquestes dues ensopegades, el Sallent ocupa una destacada quarta posició amb 17 punts, a cinc dels capdavanters. Els suriencs també necessiten els punts perquè, tot i guanyar diumenge passat, es troben en posició de descens amb 10 punts, després d'encadenar tres derrotes seguides en els compromisos anteriors.

En el mateix grup 4, el Gironella té demà una complicada sortida a casa de la Peña San Pedro de Terrassa (12 h), un equip que s'ha situat tercer, amb 18 punts. Els gironellencs, que van trencar diu-menge una mala ratxa de tres partits perduts superant el Tibidabo (2-1), estan acomodats a la zona mitjana amb 14 punts.

Al grup 3, Gornal-Martorell (demà, 12.15 h) i Can Vidalet-SanMauro (demà, 12 h); i al grup 5, Organyà-Borges (demà, 15.30 h), Balafia-Solsona (demà, 18 h) i Seu d'Urgell-Guissona (16 h).