Les Llars Mundet de Barcelona van acollir la Copa Catalunya en categoria infantil i cadet, primera competició puntuable per al rànquing català de les dues categories. Els clubs del Bages, Esport-7, Judo Moià i Judo Santpedor, que tots ells integren el Centre de Tecnificació de judo de la comarca, hi van participar amb una nombrosa participació de nens i nenes que hi van obtenir grans resultats.

En categoria cadet sub-18 hi va haver diversos podis i un total de dues victòries. La primera la va aconseguir Pol Carrera, del Judo Moià (-55 kg), que es va imposar davant del manresà Eduald Sanxó, segon. L'altre triomf el va aconseguir Èric Guerra, d'Esport-7 en -50 kg. Els altres resultats més destacats van ser: Aleix Soler, segon en -46 kg; Arnau Naval, segon en -60 i Raimon Bonvehí, tercer en -81. Pel que fa a categoria femenina, Nerea González-Elipe va ser segona classificada en -40 kg i Paula Cubero i Clara Gaia, terceres en -48 i -63 kg.

Estrena a nivell federatiu

En categoria infantil sub-15, molts judoques de casa van poder estrenar-se en una competició federada. El balanç va ser d'allò més positiu, amb dues victòries, les d'Òscar Contreras d'Esport-7 (-38 kg) i Noelia Jardo, també del club manresà (-36 kg). Al marge dels dos triomfs, també hi va haver un total de vuit podis més. Aquests van ser: Toni Borràs, tercer en -38 kg, Pau Santacreu segon en -42, Jordi Pérez tercer en -60, Iker Martin i Martí Morera, tots dos tercers classificats en -66 kg. En noies, Judit Serra va ser tercera en -40 kg, Laia Garolera, segona en -63, i Anna Martínez i Aina Mellado, segona i tercera respectivament en categoria de -63 kg.