El Club Ping Pong Igualada va aconseguir una important victòria a casa davant el Club Tennis Taula Olesa de Montserrat en un partit entre dos equips que lluiten per aconseguir una plaça d'ascens. Els igualadins es van imposar per 4-2 en un duel igualat, gràcies als punts de Jordi Satorras (2), Joan Masip (1) i Albert Kenji Matsouka (1). Per part dels olesans, Jaume Jofre i Renato Víctor Moscoso van sumar un punt cada un. Amb aquest resultat els de l'Anoia se situen segons, amb 12 punts, dos més que el Bombons Blasi-Xaloc Olesa, que ocupa la tercera posició, l'última d'ascens.

Per la seva banda, el CETT Esparreguera no va jugar aquest cap de setmana i ocupa la setena posició de la taula, però amb només quatre partits disputats pels set de l'Igualada i l'Olesa. Aquest proper diumenge a les 11 del matí els esparraguerins visiten la pista del Bombons Blasi en un partit que es presenta vibrant.

Derrota a la segona estatal

L'única derrota del cap de setmana va arribar en la categoria de segona estatal, on el conjunt anoienc va caure per 4-2 a la pista del CTT Borges Blanques, en una ensopegada previsible davant d'un equip de nivell superior. Pel CPP Igualada van jugar Daniel Luco (1 punt), Francesc Masip (1) i Lluís Graells. L'altre triomf del club el va aconseguir l'equip de tercera estatal, en una victòria molt treballada davant del CTT Olesa de Montserrat en un partit que es va resoldre en el partit de dobles. Els tres integrants del combinat igualadí van ser Joan Bertran (2,5), Joan Moriana (1,5) i Ricard Alert.