Els equips de les nostres comarques més ben classificats del grup 4 de la Segona Catalana, el Gironella i el Sallent, tenen partits contra rivals sabadellencs situats a la zona mitjana-baixa de la classificació per intentar fer un salt a posicions més properes al capdamunt. Els gironellencs juguen al camp del Sabadell Nord demà a les 11.30 i els sallentins reben la Sabadellenca demà a les quatre amb la possibilitat d'ascendir fins a tres posicions, dependent dels resultats del Cardedeu i del Castellar.

Per la seva banda, el CE Súria té una bona possibilitat de mirar de fugir de les places de descens ja que visita el penúltim classificat, un Torre Romeu que només coneix dos cops la victòria. El partit serà demà a les dotze del migdia.

El Solsona, a l'assalt del líder

En el grup 5, el Solsona juga demà a les quatre de la tarda al camp del Guissona, un rival de la part baixa. Si guanya i no ho fa el líder, l'Alpicat, els solsonins podrien accedir al liderat. La Seu d'Urgell, cuer destacat, rep l'Agramunt a la mateixa hora i, al grup 3, el Martorell té un difícil desplaçament al camp del tercer classificat, el Can Vidalet, demà a les 12.10 hores.