El Club Natació Igualada va ser en la primera jornada de la Lliga Catalana de grups d'edat que es va celebrar a la piscina del Molins de Rei. A més del club amfitrió hi van ser el Vallirana i el Cornellà.

Dins la categoria masculina hi van nedar Carles Llorens, Amaru Rubio, Marçal Rodríguez, Jaume López, Nil Enríquez, Àlex Varea, Bernat Esteban, Xavi Tort i Guillem Martín. Les noies participants a Molins van ser Raquel Montserrat, Carla Alemany, Laura Rodríguez, Esther Morillo, Ona Brunet, Judit Ibarra, Andrea Pérez, Elia Ibarra i Aícia Pérez. Cal destacar la bona concentració i esforç per part dels nedadors i nedadores.

D'altra banda, Bernat Esteban i Esher Morillo van participar en els campionats de Catalunya de fons celebrats a Banyoles. Pel que fa a Bernat Esteban, en categoria 3.000 metres lliures masculí absolut, va marcar un temps de 37'15''35 i va ser el primer en la seva categoria i el desè de la classificació general. Pel que fa a Esther Morillo, a la prova dels 3.000 lliures femenins, va fer un crono de 38'17''47 que li va valdre finalitzar tercera de la categoria i sisena en la general femenina, en una bona actuació.