La competició de la Segona B té aquest cap de setmana jornada, i el New Malibú Manresa buscarà els tres punts en la visita que fa avui al pavelló Miquel Poblet, on juga els seus partits el Montcada. Aquest és un equip molt renovat en tota la seva estructura i en el qual va ser, en diferents etapes, l'entrenador actual del Manresa Futbol Sala, el tècnic Jordi Rozas.

El Montcada es troba ara en la zona de descens, el tercer per la cua del grup i també tercer pitjor equip en gols encaixats, després del CN Sabadell i del Ripollet. Té 10 punts amb només dues victòries, quatre empats i sis derrotes.

En el que s'ha disputat de campanya, al pavelló Miquel Poblet els locals tan sols han sumat un triomf que va ser davant del Natació Sabadell, i hi ha perdut amb el Marfil B, el Riera Cornellà i l'Hospitalet, amb els empats assolits contra el Sala 5 Martorell (proper rival per al New Malibú) i l'Esparreguera.

Jordi Rozas disposarà aquesta tarda de tota la plantilla, tan sols amb l'excepció d'Alejandro, que és baixa per recomanació mèdica. El jugador va protagonitzar, de forma involuntària, l'ensurt en la sessió de dimarts passat. I és que durant uns instants, Alejandro va quedar inconscient. Una intervenció molt ràpida per part de membres del cos tècnic i d'algun company va fer possible la recuperació del jugador. Com a mesura de seguretat, va ser hospitalitzat durant 24 hores, fins que va ser donat d'alta.

Avui, l'Esparreguera jugarà en la pista del Marfil B i el Sala 5 actua com a amfitrió de La Unión.