Després de trencar una ratxa negativa de resultats amb dues victòries seguides, i després de la jornada de descans pel pont de la Puríssima, el Sallent té demà (16 h) a casa el Cardedeu, un rival de la part mitjana-alta de la classificació, tot i que força despenjat de les primeres posicions. Els de Jordi Capelles, situats en tercer lloc, miraran de conservar la bona dinàmica de resultats per mantenir-se a dalt, a l'expectativa del que puguin fer els dos equips capdavanters, el Tona i la Peña San Pedro.

En el mateix grup 4 de Segona Catalana, el Súria, en places de descens, té aquesta tarda una complicada sortida al camp del San Cristóbal de Terrassa (17.15 h), quart a la classificació. I el Gironella intentarà escalar posicions en la visita demà al Castellar (12.15 h), rival directe en la lluita per situar-se en llocs de privilegi.

En el grup 5, el Solsona, que ve de perdre al camp del Borges Blanques, una derrota que l'ha fet retrocedir fins a la quarta posició, rep demà (16 h) l'Agramunt, conjunt de la zona mitjana; l'Organyà es desplaça fins a Cervera i la Seu d'Urgell, cuer sense puntuar, rep l'Alcoletge. I al grup 3, Moja-San Mauro (avui, 17 h) i Sant Cugat-Martorell (demà, 12 h).