El club de gimnàstica Egiba es va desplaçar a Bettembourg (Luxemburg) , amb els equips de tecnificació d'artística femenina i masculina, per disputar la setzena edició de la Christhmas Gym Cup 2014. L'èxit manresà va ser rotund, tant en les categories que es va participar com per equips, competint contra clubs europeus, de Bèlgica, França, Portugal, Holanda, Italià, Gran Bretanya, Portugal, Suïssa, Països Baixos, Dinamarca, Alemanya i Luxemburg.

En el torn de les petites i les júniors, l'Egiba va fer una excel·lent competició. Carla Font, la més jove de l'equip, va aconseguir la cinquena posició; pel que fa a les júniors, Andrea Carmona es va endur l'or amb tota claredat, Janina Jo va ser 8a i Laura Valero va ser 37a, ja que no va poder acabar la competició. En l'apartat de les benjamines i les open, Lorena Medina, amb una fantàstica competició, va pujar al primer esglaó del podi, juntament amb Berta Monteagudo, que va ser 3a i es va estrenar així en aquesta categoria. Victoria Luengo va ser 7a; i en open hi participava Ariadna Puntí, la qual va aconseguir endur-se la plata a la general.

Per equips, l'equip format per Carla Font, Lorena Medina, Berta Monteagudo i Victoria Luengo es van imposar a tots els clubs.

Pel que fa a l'apartat masculí, Pau Bermúdez, amb una bona competició, es va endur el bronze; Fidel Serra va ser 5è, Martí Flores 7è i Jordi March 9è.

Per equips masculins, l'Egiba va aconseguir la primera posició amb claredat, ja que van distanciar en 4 punts els segons classificats.