Quarta victòria consecutiva la que va aconseguir ahir al migdia el Manresa davant La Jonquera en un partit que semblava resol amb un parcial de 3 a o al minut 17, però que es va complicar amb el 3 a 2 en el descompte del primer temps.

Les coses no podien començar millor per als manresans. Al minut 4, Noah va aprofitar una bona assistència amb el cap de Rebollo per per l'1 a 0. En el minut 14, el mateix Noah va aprofitar una indecisió de la defensa i el porter de la Jonquera per fer el 2 a 0, anticipant-se en una pilota llarga. I tres minuts després, Rebollo feia el 3 a 0 rematant de cap una centrada per la banda esquerra d'Enric Vallès després d'una bona acció per la banda de Riki. Sembla tot dat i beneit. Però un gol de Teixi al minut 19, anticipant-se a la defensa manresana va fer canviar la dinàmica del partit. El joc era travat al mig del camp i això afavoria a La Jonquera. Al minut 40, Pol Compte va fer un xut a boca de canó però Moreno va evitar el 3 a 2. Aquest però va arribar ja en temps afegit en una acció estranya i aprofitada pel mateix Pol Compte per reduir les distàncies.