Feia falta, i la victòria necessària per afrontar el 2015 amb una dosi extra d´optimisme va arribar ahir al Congost ahir diumenge. Pedro Martínez no va carregar contra els seus jugadors en la pèssima actuació de set dies enrere a Fuenlabrada, però segur que el discurs intern hi va ser i els seus homes van respondre amb una demostració de compromís.

Del primer a l´últim, tot l´equip va donar el màxim. Álex Hernández va ser titular i va marxar aplaudit, Grimau, White i Sakic van donar la cara i el treball de jugadors menys brillants en les formes com Hasan Rizvic o Haritopoulos va ser anit també fonamental. La Bruixa té 3 victòries i el Congost creu amb més fonament que aquest equip sí que enguany pot sortir de la cua ni que sigui amb un esforç suprem.

Pedro Martínez va confiar per tal d´encetar el partit en el murcià Álex Hernández, amb els ales Ben Dewar i Roger Grimau, i de pivots Zeljko Sakic i Hasan Rizvic. Pel que fa a l´UCAM, sortien Cabezas com a base, Bamforth, Rojas, Antelo i el pivot hispano-brasiler Lima. Els del Congost van començar amb una gran activitat en defensa, deixant poques escletxes al rival; i en atac, Roger Grimau feia anar molt de corcoll al dominicà Rojas.

Amb un parell de bàsquets del barceloní i un triple de Dewar, La Bruixa es va escapar amb un 7-0 tot just als dos minuts de partit. La connexió entre els dos ales del Manresa va fer pujar el 9-0, el partit no podia haver començar millor pel que fa als locals. Diego Ocampo, tècnic dels visitants, va fer entrar Kelati per Rojas però el festival Grimau (ja amb 6 punts) no s´aturava i no li va quedar altre remei que demanar un minut amb l´aclaparador 11-0 en el lluminós.