L´entrevista a Carles Rexach que avui publica La Revista de Regió7 ha tingut una gran repercussió en els mitjans de tot l´estat espanyol i europeus. En l´entrevista, firmada per Lluís Busquets, l´exjugador de 68 anys diu que «Pep Guardiola es va enfadar amb Tito Vilanova perquè ambdós tenien oferta per anar al Manchester passat l´any sabàtic». Rexach, que des del mes de gener forma part de la comissió tècnica del club al costat de l´italià Ariedo Braida, també té paraules per a Messi, Deulofeu i l´actual tècnic del Barça, Luis Enrique. Sobre el rendiment de Messi en la temporada passada, declara que »«estava acostumat a dinar al club, i a reposar. Em sembla que l´any passat potser va menjar més pizzes de les que volia o calia». De Gerard Deulofeu, cedit pel Barça al Sevilla, diu que «potser s´ho té un pèl massa cregut». Pel que fa a Luis Enrique manifesta que «ell ha començat amb massa normes. Qui no s'entrena, no juga!; Veurem què passa si no s'entrena Messi i el necessita».

L´entrevista a Carles Rexach va ser publicada pel Diari de Girona (que és del mateix grup editorial de Regió7) en el seu Dominicial del dia 22 de febrer i aquest dissabte l'ha reproduït aquest diari. Té el seu origen en el sopar-tertúlia que es va celebrar el passat setembre a Barcelona, organitzat per un grup d´intelectuals gironins, i entre ells Lluís Busquets, que és catedràtic universitari i escriptor. Una vegada els mitjans han esbombat les declaracions de Rexach, tant aquest com Busquets han ofert les seves versions.

Coincideixen ambdós que és la transcripció de la tertúlia amb un format d´entrevista, elaborada per Busquets. Aquest ha afirmat a Catalunya Ràdio que «Rexach ens va donar el vist-i-plau per publicar l´entrevista quan li vam comunicar, el mes d´octubre, li vam dur en mà. Vam fer-la amb l´Enric Calçada». L´entrevista no va ser publicada fins fa una setmana però Rexach ja era assessor de la junta directiva del Barça quan va fer les afirmacions, tot i que no era encara a la comissió tècnica.

També a Catalunya Ràdio, Carles Rexach ha afirmat que les «aquestes suposades declaracions s´han tret de context, em sap greu. Jo no vull polèmiques, una cosa és un comentari en un sopar i una de molt diferent una entrevista, jo fa sis mesos que no en concedeixo». Rexach va dir que «no recordo si vaig dir literalment tot això, però si veig el Messi o qualsevol altra cara a cara, no crec que hi hagi pas cap problema».Després del triomf per 1-3 a Granada, se li ha preguntat a Luis Enrique per «les normes» que esmentava Rexach a l'entrevista i el tècnic s´ho ha près amb humor»: «la única Norma que coneixo és la Duval»

Set perles de l'entrevista a Rexach

1-«Messi estava avesat a dinar al club i a reposar havent dinat. I em sembla que l'any passat potser va menjar més pizzes de les que volia o calia»

2-«Luis Enrique ha començat amb massa normes. 'Qui no s'entrena, no juga!'; d'acord. Veurem què passa quan no s'entreni Messi i el necessiti»

3- «El Pep Guardiola es va enfadar amb el Tito [Vilanova] perquè tots dos tenien una oferta per anar a Manchester un cop passat l'any sabàtic»

4-«Deulofeu? Bo. Potser s'ho té un pèl massa cregut»

5-«Valdés es va equivocar liquidant el seu contracte ja al mes de maig. Va sortir del Barça sense tenir les coses prou lligades. Com li va passar al Pep Guardiola el 2001»

6-»Per jugar bé, no cal pensar gaire. A cops el més tonto és el que funciona millor»

7-«Maradona, per exemple, no entenia el futbol. En canvi, Cruyff no només jugava molt bé, sinó que també l'entenia»

L'Entrevista íntegra es pot llegir a l'edició de paper de Regió7.