El Manresa va aprofitar l'oportunitat que li havia brindat el Granollers, empatant ahir al matí a casa amb el Júpiter, per situar-se líder en solitari a la tarda superant el Banyoles a domicili.

L'equip de Dani Andreu va vèncer amb força comoditat un equip que difícilment podrà aconseguir la permanència a la categoria. A la primera part, els manresans van tenir un domini absolut del joc, tot i que les seves arribades no eren massa clares a la porteria defensada per Aleix Prunés. Al minut 1, German Pereira va avisar amb un xut dins de l'àrea ajustat al pal. El 0 a 1 no va arribar fins al minuts 21 en una acció assajada de córner, que va llançar Sergi Soler i que va rematar a boca de gol Vicente. Fins al final del primer temps poques accions més de perill manresanes i només una per part del Banyoles abans del descans, un xut de Casanova que va aturar amb seguretat Moreno.

A l'inici del segon temps, el Manresa va tenir una fase de cert patiment amb un conjunt local que va pressionar molt. Al minut 46 i després d'una jugada col·lectiva local, Solernou va escopir un xut intencionat de Casanova, abans que aquest arribés a Moreno.