El Petro Pintó Asfe va aconseguir un triomf importantíssim davant el Reus Deportiu i es va retrobar amb la seva millor versió i amb la victòria. Les fruitosenques van combatre amb eficàcia la superioritat física de les seves rivals, jugant amb una gran intensitat.

L'Asfe va començar de forma molt seriosa el partit, amb una gran defensa que els va permetre agafar els primers avantatges en el marcador (14-7). Però en el segon quart les visitants van llegir millor la defensa local, i van aprofitar les ajudes defensives que feien les fruitosenques a la pivot Diamé per trobar espais a l'exterior, el que els va permetre anotar sis triples i ajustar el marcador al arribar al descans: 34-32. A la represa l'Asfe va buscar noves fórmules per defensar Diamé, i ho va fer amb encert, ja que les visitants no van anotar cap triple en tota la segona meitat. La gran defensa local, els va permetre tornar agafar avantatge en el marcador (50-42).