El jugador del CBiUM Toni Naspler va formar part de la plantilla de la selecció catalana mini masculina que ahir es va proclamar vencedora del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que s'ha fet a San Fernando (Cadis). Catalunya va ser la gran triomfadora del certamen, no només en la categoria masculina, sinó també en la femenina, ja que les noies també es van endur el títol a casa.

En la competició masculina, Catalunya va vèncer Madrid per 62-83 en un partit que va quedar decantat en un gran tercer dels sis períodes que es van jugar. Un parcial de 5-17, amb encert d'Àlex Palma i Eduard Nogués, van impulsar els catalans, que van tenir un final de partit plàcid i que van tenir menys dificultats que a la primera fase, en la qual ja es van veure les cares amb el mateix rival.

Abans, les noies s'havien imposat a Andalusia per 72-64 i havien sumat el seu quart títol consecutiu. Un parcial de 15-0 favorable a les noies d'Enric González va ajudar a escapar-se definitivament en el marcador.

Els triomfs minis són el pròleg de l'estatal infantil, que arrenca avui a Saragossa amb quatre jugadors i una jugadora bagencs.