El Comitè Europeu d'Hoquei Patins va informar a última hora de dimecres que el pavelló de les Comes d'Igualada serà la seu de la final a quatre de la Copa CERS d'hoquei patins els propers 25 i 26 d'abril. Aquest fet atorga al Monbus Igualada, l'equip de la capital anoienca, més possibilitats d'endur-se el torneig. Fins dimecres a les sis de la tarda hi havia temps per formalitzar la presentació de candidatures. Finalment, hi va haver dues aspirants, Igualada i Barcelos, i l'organisme europeu es va decantar per l'opció catalana.

La final a quatre de la Copa CERS té dos equips catalans i dos de portuguesos classificats. El Monbus Igualada jugarà contra l'Spòrting de Lisboa i, en l'altre partit de semifinals, el Barcelos s'enfrontarà al Reus Deportiu. Els guanyadors jugaran la final, el dia 26. El club igualadí, en la persona del seu president, Manel Buron, ja va avançar que, amb el suport de l'Ajuntament i dels col·laboradors, es posen des de dimecres a la nit a treballar perquè l'organització de l'esdeveniment sigui un èxit. L'Igualada Hoquei Club aspirarà al seu dotzè títol internacional, després de tenir al seu palmarès sis Copes d'Europa, tres Supercopes i dues Copes Continentals. Mai no ha pogut guanyar la Copa CERS, competició de la qual ja va jugar la fase final l'any passat, amb derrota a les semifinals contra el Breganze italià en la tanda de penals. En la competició d'enguany ha eliminat els portuguesos del Turquel i els italians del Trissino i del Follonica, en els tres casos amb la tornada lluny de les Comes.

Dos internacionals que debuten amb triomf

D'altra banda, els jugadors del Monbus Igualada Elagi Deitg i Ton Baliu, a més del surienc del Liceo Josep Lamas, van debutar amb victòria aquest dimecres amb la selecció espanyola en el prestigiós torneig de Montreux. L'equip espanyol es va imposar per 4-2 a Alemanya i jugarà el segon partit aquest dijous, dia 2, contra Suïssa a partir de les set de la tarda.