El central del FC Barcelona Gerard Piqué va desvelar ahir que els darrers dies ha parlat amb el seu company Leo Messi i que opina que l'argentí estarà a punt per al partit que els blaugrana jugaran diumenge al camp del Celta, en el retorn a la lliga. Piqué va dir-ho durant un acte solidari que va fer a l'institut Guttmann.

El jugador català va afirmar que "he parlat amb ell i sóc optimista. Crec que hi podrà ser, però dependrà com se senti". Messi no ha jugat els dos darrers partits amistosos amb la selecció argentina per culpa de molèsties a un peu que va tenir després de l'enfrontament davant del Reial Madrid.

Cedir el Camp Nou al Madrid

Durant la roda de premsa d'ahir, Piqué també va dir que el Barça hauria estat encantat de cedir el Camp Nou al Reial Madrid perquè hi disputés la final de Copa, no com han fet els blancs de no oferir el seu estadi perquè hi juguin els blaugrana. Segons Piqué, "al Camp Nou hi haurà una gran final, però volíem el Bernabéu perquè fos un estadi neutre. No entenc que els equips no cedeixin el seu estadi. Al revés, el Barça estaria encantat de cedir el Camp Nou al Reial Madrid".

Sobre una previsible xiulada a l'himne d'Espanya, Piqué va dir que "és respectable que tothom doni la seva opinió, però sempre des del respecte".

Piqué va fer aquestes declaracions durant l'entrega de 50.710 euros a la fundació de l'Institut Guttmann arran de la publicació del llibre Relats solidaris de l'esport, obra de periodistes esportius. Els diners es destinaran a investigar sobre tractaments a persones que tenen lesions medul·lars i discapacitats neurològiques.