L'Olympiacos serà gairebé segur el rival del FC Barcelona en l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga. Després del triomf dels blaugrana contra el Reial Madrid dijous (85-80), amb el qual l'equip de Xavi Pascual no va poder remuntar els 24 punts de bàsquet average favorables als blancs, l'equip català serà segurament el segon del grup E i s'enfrontarà, amb el factor pista a favor, amb el tercer del grup F, que ahir es va saber que serà, amb tota seguretat, el conjunt del Pireu.

Sense la seva gran estrella, Vassilis Spanoulis, a la pista, l'Olympiacos va caure a la pista del CSKA de Moscou per 76-70, en un partit en què va lluitar fins al final gràcies als 16 punts de Lojevski i Printezis, però en el qual va claudicar contra la direcció de Teodosic i les anotacions, també de 16 punts, de Kaun i Weems. Per evitar l'aparellament entre Barça i Olympiacos, els blaugrana haurien de vèncer a la pista del Galatasaray i esperar la improbable derrota del Reial Madrid a casa contra el Zalgiris, divendres vinent.

Per la seva banda, el CSKA de Moscou es jugarà la primera posició del grup contra el Fenerbahçe. En té prou guanyant a la pista de l'Emporio Armani, que ja no s'hi juga res. En cas de derrota, els turcs haurien de caure a casa contra l'Anadolu Efes.

Duel turc decisiu

Precisament, aquest partit serà vital per al Laboral Kutxa, que ha de vèncer a la pista de l'Unicaja i esperar la derrota de l'Efes per ser quart de grup i jugar, probablement, contra el Reial Madrid. Ahir, l'Anadolu va tenir moltes dificultats per imposar-se a l'Emporio Armani per 86-78 i manté el bitllet per a quarts de final.