Leo Messi va completar ahir, amb aparent normalitat, l'entrenament amb la resta dels seus companys del Barça amb vista al partit de demà al camp del Celta i sembla segur que l'argentí podrà actuar a Balaídos. El dubte s'havia instal·lat després que s'hagués perdut els dos enfrontaments internacionals d'Argentina, contra El Salvador i Equador, per culpa d'unes molèsties al peu dret, però ahir va semblar dissipar-se.

Així, per primera vegada des de fa dies, a causa de la inflamació que tenia, es va poder calçar les botes. Dijous s'havia exercitat al marge del grup per fer una mica de cursa contínua i alguns estiraments, però ahir va aparèixer a la Ciutat Esportiva en un entrenament voluntari per als internacionals espanyols i argentins.

La jornada de dissabte té com a partits més destacats la visita de l'Athletic de Bilbao al camp del Sevilla, en un partit important en la lluita per entrar a Europa, i també el Còrdova-Atlètic de Madrid, en què els matalassers volen seguir el rastre del València.