Les seleccions catalanes no han encaixat cap derrota en els partits de la fase final de l'estatal infantil que se celebra a Saragossa. Tant la masculina com la femenina, que tenen presència bagenca, porten molt ben encaminat el seu accés a les respectives semifinals, que s'han de jugar aquesta tarda.

L'equip masculí català és al grup B, amb tres jugadors que són del CBiUM (Joel Claver, Arnau Güell i Gerard Marsol) i un altre de manresà del Barça (Sergi Estany). Es va imposar per 51-50 a l'equip de la Comunitat Valenciana, en què van anotar 4 punts Marsol i 2, Güell. Contra Castella-la Manxa es va vèncer de forma contundent (88-47), amb 6 punts d'Estany, 5 de Güell i 2 més de Marsol. Ahir, la victòria va ser contra Andalusia (71-68), amb els 9 punts de Güell, 6 d'Estany, 5 de Marsol i 2 de Claver.

En l'equip femení hi ha també una bagenca, Núria Checa. Dins del grup A, ella ha contribuït així als tres triomfs catalans: 1o punts anotats en el 73-63 a Aragó; 11 enfront del País Basc (62-40); i ahir 7, al matx contra Madrid (69-54).