El duet català format per Toni Bou i Albert Cabestany va guanyar el Trial de les Nacions que es va disputar a Niça. Els dos pilots catalans, en representació de Reial Federació Motociclista Espanyola, no van cometre cap errada i van imposar-se amb molta claredat a França i Gran Bretanya, segona i tercera respectivament.

Bou i Cabestany partien com a principals favorits per endur-se la victòria al Palais Nikaia de Niça, on es va disputar la prova d'un Trail de les Nacions indoor que no es celebrava des del 2012. Després de finalitzar la primera ronda els pilots de Piera i Tarragona comandaven la classificació al no haver marcat cap penalització en les sis zones marcades. En aquesta primera ronda, es van col·locar en segon lloc els britànics amb tres, una sorprenent Itàlia amb quatre, França amb vuit i tancava la taula Japó amb deu.

En la segona ronda el duet català va tornar a tancar la ronda amb cap punt de penalització, assegurant així una primera posició molt valuosa. El podi però va donar un gir i França, amb només dues errades, va poder acabar segona classificada per davant dels pilots britànics James Dabill i Michael Brown.