El Club Gel Puigcerdà va forçar el cinquè partit de la final de lliga després de superar en el quart enfrontament el CH Jaca Jacetania per la mínima 2-1. L'eliminatòria viatjarà a terres aragoneses, on demà, a partir de les 21.30 hores, es decidirà el títol.

El conjunt aragonès va avançar-se amb un gol ràpid i en la primera acció del partit. Després d'una combinació entre Montreuil i Corbo, Frederik di Sei va estrenar el marcador per als visitants. Amb aquest resultat els aragonesos tenien virutalment guanyada la lliga. L'equip ceretà, tot i el gol, no va abaixar els braços i va saber mantenir la calma. Al minut 16 de partit, i després d'aprofitar una superioritat numèrica, Salvador Barnola va aconseguir posar l'empat al marcador abans d'arribar al final del primer període.

En el segon període, el conjunt local va ser superior i va dominar. En el minut 26 l'eslovac Ladislav Gabris aconseguia capgirar el marcador i posar el 2-1 favorable els ceretans. El conjunt de Puigcerdà va tenir a les seves mans l'opció de sentenciar el partit, però els jugadors locals no van saber aprofitar les múltipes opcions de superioritat numèrica i tan sols van poder anotar un gol. En el darrer període el porter local Andrej Beliansky va ser clau en el resultat final. Els aragonesos van sortir amb molta intensitat per intentar buscar l'empat i forçar la pròrroga. Els jugadors visitants, però, van topar amb una gran actuació del porter local, que va aturar fins a quinze xuts del Jaca.