El Llagostera es va situar ahir només dos punts a sota de la promoció d'ascens a Primera Divisió després de vèncer al camp del Ràcing de Santander (0-2) en un partit en què va actuar més de mitja part amb un home menys per expulsió d'Alcalá. Juanjo, a la primera meitat, i Imaz, en el temps de descompte, van donar el triomf a l'equip de Lluís Carrillo. Per la seva banda, el Barça B va arrencar un meritori empat (0-0) del camp de l'Spòrting de Gijón.

El València va empatar a casa sense gols amb el Vila-real i va deixar escapar el tercer lloc provisional de la classificació, que ara és de l'Atlètic de Madrid. El resultat del derbi del País Valencià va ser just, amb uns locals sense idees i uns visitants, sense profunditat. En l'altre partit de la jornada, el Getafe es va imposar per 2-1 al Deportivo i s'escapa del descens. Alexis i Escudero van avançar el conjunt madrileny, que va acabar patint perquè Toché va anotar onze minuts abans del final.

El Tottenham va empatar (0-0) al camp del modest Burnley, equip que lluita per no baixar al Championship, i pot quedar vuit punts darrere de la zona de Lliga de Campions en cas que el Man-chester City puntuï avui al camp del Crystal Palace. En l'altre partit d'ahir, el Sunderland va derrotar el Newcastle per 1-0 en el derbi del nord-est amb gol de Defoe.

Els jugadors del Fenerbahçe es troben en bones condicions després de sobreviure dissabte a la nit a un tiroteig a l'autocar que els transportava després del partit que van jugar a Trebisonda contra el Trabzonspor. El conductor va ser ferit pels trets, però es troba fora de perill, segons va informar el diari Hürriyet. Ahir, el pare del defensa Bruno Alves va explicar que el seu fill i els seus companys es trobaven bé després d'haver tornat a Istanbul.