La dotzena edició del torneig Vila de Sallent ha anat a parar cap a l'Osona. Folgueroles i Manlleu són els nous campions del torneig sallentí en les categories d'aleví i benjamí, respectivament. Davant d'un camp municipal emetent a les evolucions dels joves jugadors, les victòries en les dues categories van viatjar cap a la Plana.

En la categoria aleví, el triomf es va haver de decidir a la tanda de penals ja que el partit entre el Folgueroles i el Manlleu va acabar amb empat a un. La victòria va ser per als primers amb un parcial de 3-2 des del llançament del punt de penal. El tercer classificat va ser el Ribes, que va derrotar el Navàs a la final de consolació per 2-0. A les semifinals, el Folgueroles va derrotar el conjunt ripollès del Ribes per un clar 3-0, mentre que el Manlleu va fer el mateix contra el Navàs per 4-0.

En la categoria benjamí, la victòria del Manlleu va ser molt contundent ja que va imposar-se al Centre d'Esports Manresa per un clar 8-0. El partit no va tenir cap història ja que el domini de l'equip osonenc va ser molt evident des d'un bon inici. A les semifinals, l'equip quadribarrat no va tenir gai-res problemes per imposar-se alCardona i el va golejar per un clar 4-0 en un partit sense cap tipus d'història mentre que el Manresa va superar el Joanenc a la tanda de penals després que el partit acabés amb el resultat d'1-1.

La tercera posició va ser per al Cardona, que va imposar-se als penals a l'equip de Sant Joan de Vilatorrada després que el partit també acabés amb el resultat d'empat a un gol.