El proper diumenge, 12 d'abril, el Centre Excursionista Comarca de Bages celebrarà la seva festa del soci amb un seguit d'actes de totes les seves seccions.

A les 9,30 hores hi haurà l'inici de la festa amb un esmorzar, I les activitats es faran després, de les 10 fins les 13,30 hores. Pel que fa a la secció d'esquí farà una sortida per la tartera. La de muntanya, per la seva banda, farà una caminada la qual passarà pel camp de vol, pel mirador del Port, panoràmica des del Querol i Puig les Moreres.

La secció d'espeologia farà una baixada al forat de la Bòfia i amb un circuit per un pont tibetà i per una tirolina. El grup d'escalada té prevista l'activitat al rocòdrom en la via Port del Comte. El parapent ha preparat exhibicions i també un sorteig de vols de mostra amb els tàndems. La secció de caiac farà la sortida guiada amb embarcacions pel pantà de la Llosa del Cavall. La secció de submarinisme portarà a terme un sorteig de batejos amb Aquasub Manresa.

A les 14 hores hi haurà el dinar de germanor amb lliurament de les medalles als socis que tinguin els 25 i els 50 anys d'antiguitat.