Una temporada més el malson de les lesions ha tornat a la vida esportiva de Ricky Rubio, dels Minnesota Timberwolves, que d'acord amb l'anunci oficial fet ahir pel seu equip, ja no jugarà en els sis partits que resten de temporada.

Rubio, que va començar malament la temporada amb una greu lesió que va patir al turmell esquerre, només ha pogut jugar 22 partits dels 82 que estan programats en una temporada NBA. El jugador del Masnou, de 24 anys, va intentar recuperar-se com més aviat millor però es va acabar perdent tres mesos de competició. Encara que no haurà de passar pel quiròfan, Rubio necessita un altre mes més de descans abans que pugui estar completament recuperat de l'esquinç que pateix al turmell i que li produeix dolors.

Així, Rubio acaba una altra temporada sense poder demostrar tot el seu potencial dins l'NBA. En la present temporada l'ex del Barça ha aconseguit una mitjana de 10,3 punts, 5,7 rebots, 8,8 assistències i 1,7 pilot robades.

Golden State, en ratxa

Els Golden State Warriors van sumar el seu dotzè triomf seguit després d'imposar-se a domicili per 110-123 als Dallas Mavericks i consoliden la millor marca de la lliga (63-13) per primera vegada des de la temporada de 75-76. Així l'equip liderat per Stephen Curry tindrà el factor camp a favor en totes les eliminatòries de play-off.

D'altra banda els Atlanta Hawks van derrotar 131-99 els Brooklyn Nets. Els georgians, posseïdors de la millor marca de la Conferència Est (57-19), van sumar la seva victòria 57 en el que va d'any i empaten així el rècord de la franquícia. Els Hawks també van aconseguir 57 triomfs la temporada 86-87 i 1993-94.