Es va fer el segon Duatló de la Ciutat de Girona per carretera, en la distància esprint i amb un traçat de 5 km de cursa a peu, 25 km en bicicleta i 2,5 km finals altra vegada corrent. Hi van participar més de 340 inscrits. Entre ells hi havia Albert Domènech, del conjunt del CNI Best Pallarès & Tomàs Bellès, que debutava en aquesta prova amb els duatlons de carretera per agafar bagatge per a distàncies més llargues. Va aconseguir una prou bona actuació i es va classificar 92è de la categoria absoluta. El seu temps després de disputar els tres sectors va ser d'1h 17'11''.

Domènech va sortir des de just la meitat del grup i tothom anava imposant un ritme alt, de poc més de tres minuts per quilòmetre. De mica en mica es va anar reduint la marxa i l'anoienc va completar els primers 5 km en poc més de 18 minuts. En agafar la bicicleta, ben aviat va aconseguir agafar un molt bon ritme. Es va situar en un grup en el qual hi havia força nivell, tot i que molt poca entesa per fer els relleus entre els integrants. En els primers 15 km d'aquest tram de ciclisme, això no va importar pas gaire, ja que es tractava d'un continu pujar i baixar. Però, al final, el grup es va trencar, de manera que Domènech va haver de lluitar tot sol per poder tornar a reprendre el ritme. Quan va haver completat els 25 km en la bicicleta, la seva mitjana final va ser de 31 km/hora.

En començar el darrer tram de la cursa a peu, va tenir unes bones sensacions i va anar avançant uns quants competidors. En aquesta darrera part de cursa, de tan sols 2,5 km, la seva mitjana de velocitat va ser de 3'42'' per cada quilòmetre. Va completar, així doncs, una cursa que va ser molt profitosa per anar agafant experiència.