Igualada va acollir una jornada doble (11a i 12a) de 1a Catalana i amb la presència dels vuit millors equips catalans. El conjunt local del Ràdio Sala va tenir una altra fortuna. Al matí, va perdre contra el Malibú, i, a la tarda, va guanyar el Ciutat Diagonal clarament.

Contra els vallesans, Joel Jaume va caure 3-1 davant d'Oriol Mestres. Els número 1, Bernat Jaume i Iker Pajares, van oferir un partit espectacular que es va decantar pel segon, tot i que l'igualadí va tenir dues boles de joc per empatar a 2, però va caure en el quart set per 11-13. Va ser també un partit molt igualat el que van disputar Nasi Herms i Seti Herrero, en què va guanyar el segon (3-1). En l'enfrontament de les fèmines, Mar Aguirre va perdre contra Maria Pajares per un clar 3-0.

En la sessió de la tarda, el Ràdio Sala va dominar tots els partits. Les victòries van ser de Bernat Jaume sobre Nil Munné (3-0), Joel Jaume davant Max Milesi (3-0) i el jove Nacho Fajardo contra Álex Milesi (3-1). Mar Aguirre, en el matx femení, va derrotar per 3-1 la seva rival, Sara González. Quant a l'equip de Tercera Catalana del Ràdio Sala, va caure derrotat per 4-0 en el desplaçament a Bellaterra.