El pilot espanyol Fernando Alonso (McLaren) va respondre a Shanghái, on aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de Xina de Fórmula 1, a les preguntes sobre la primera victòria de l'alemany Sebastian Vettel amb Ferrari a Malàisia.

"Entenc les preguntes", va dir als periodistes, "Ferrari guanya a Malàisia, i jo estic fora de la Q2, així que és una pregunta molt fàcil, però veurem el que passa al novembre: si guanyen el campionat, (deixar l'escuderia italiana) va ser una mala decisió, però si acaben segons, va ser una decisió molt bona".

En efecte, Alonso, que el 2010 va guanyar a Baréin la seva primera carrera amb Ferrari, va aclarir que estava cansat de no aconseguir guanyar campionats amb el seu anterior equip.

En els cinc anys que va passar a Maranello, al final de cada any va dir: "vaig acabar segon tres vegades, i ja no volia tornar a acabar segon una altra vegada més, així que ara estic en el lloc correcte".

El problema principal amb Ferrari, va recordar, va ser que tot i que "ho vam intentardurant tres anys, no es podia mantenir l'impuls" del cotxe, encara que va aclarir: "No només és això, hi ha altres aspectes pels quals McLaren Honda és més atractiva per a mi ara mateix".