Dani Alves ha rebutjat la primera oferta de renovació del Barça ja que la considera pobra comparada amb d'altres que té de diferents clubs europeus. Així ho va desvelar ahir la seva representant i exesposa, Dinorah Santana, que va convocar una roda de premsa al seu despatx en què va voler deixar les coses clares "per evitar que llavors diguin que Dani Alves és un pesseter o busca diners".

Santana, que va invertir una part de la seva compareixença a destacar els títols que Alves ha aconseguit des que va arribar el 2008 al Barça, va revelar que les últimes converses s'havien iniciat abans del partit de lliga entre el Barça i el Reial Madrid, quan va rebre la trucada del directiu Javier Bordas per anunciar-li que s'hi posarien en contacte. Alves acaba contracte el proper 30 de juny i el club no s'havia mogut fins ara per renovar-lo.

Una oferta molt millor

Davant d'aquesta petició del club, l'agent va explicar que "els vam esperar. Em van dir que ho féssim. De fet, feia un any que ens esperàvem. Vam frenar l'operació que teníem per tancar. Dani Alves té una oferta concreta de tres anys més un d'opcional amb un sou superior i progressiu després de cada temporada disputada procedent d'un altre equip que no és el Barça". No va voler desvelar quins dos equips havien mostrat el seu interès, tot i que sí que va descartar el París Saint-Germain, equip que ja va manifestar la setmana passada que no el fitxaria.

A continuació, Santana va explicar que "el Barça em va dir que mai no arribaria a aquestes xifres. Li oferien tres anys amb la fórmula d'1+1+1 i els vam dir que no. Volíem tres anys, però s'hi van negar. Llavors els vam proposar un contracte de 2+1 amb la condició que el jugador pogués renovar al final del segon any si jugava el 70% dels partits, però tampoc no ho van acceptar".

Última oportunitat

L'agent va dir que ahir al matí havia rebut una oferta per correu electrònic en què "el Barça acceptava tres anys però si el jugador jugava almenys el 60% dels partits, i si no era així, no seria renovat. Això per a mi no són tres anys, perquè si l'envies a la banqueta, ja no renova. No toca disminuir el seu sou perquè és titular i no ha baixat el rendiment. Ara mateix està trist, i més a fora que a dins del club".