El CE Puig-reig organitzarà, avui al camp de futbol local, el primer Torneig Tres Nacions de base i en les categories d'alevins, infantils i cadets. La participació té com un dels principals al·licients el Beirut Football Academy, entitat que des de fa dies està concentrat en la Catalunya Central, on ha participat en diferents activitats (vegeu edició d'ahir). L'Encamp d'Andorra serà l'altre participant vingut des d'un altre estat i el tercer del torneig és el club amfitrió del torneig.

Els partits comencen a partir de les quatre de la tarda i la cloenda i lliurament de premis són previstos cap a les nou del vespre.

Triomf del femení a Torí

El CE Puig-reig ha participat al torneig Calcio Bene Comune amb els seus equips masculí infantil i les noies de l'aleví infantil femení.

Pel que fa al conjunt masculí, va ser premiat pel bon joc exhibit al llarg del torneig, malgrat que no es va poder classificar per jugar la fase final. Les noies van aconseguir acabar la competició imbatudes, i van deixar fora equips del nivell de la Juventus i Real Venaria, i van guanyar per 5-1 la final. Els jugadors que es van desplaçar amb el CE Puig-reig van ser acollits per famílies del club US Piscineseriva.