El Cadí La Seu juga un partit en el qual pot fer història, el tercer de la semifinal enfront el Perfumerías Avenida. Tot i que el matx es juga en pista castellana (a partir de les 18 hores), les jugadores entrenades per Miguel Ángel Ortega ofereixen un rendiment extraordinari en els dos partits d'eliminatòria.

Si bé en el primer van perdre per 78-60, van plantar cara, i en el segon, que es va jugar al Palau d'Esports de la Seu, les urgellenques es van imposar per 75-67 amb la colossal Laura Gil com a gran estrella. Les pirinenques volen classificar-se i oferir així una final catalana. L'Spar Girona va eliminar per 2-0 l'equip andalús del Conquero. La jugadora manresana Jael Freixanet és de la plantilla gironina.

Si dimecres va ser un miler llarg d'aficionars el que va empènyer les del Cadí cap a la victòria, en el matx d'aquesta tarda són uns 60 els seguidors que s'han desplaçat a Salamanca. En tot cas, el partit no serà gens fàcil i el Perfumerías, que té en la plantilla algunes de les nacionals més destacades que hi ha a la lliga, com Marta Fernámdez i Marta Xargay, s'abocarà per tal de fer impossible la gran sorpresa. El pavelló Wurburg s'omplirà amb les seves 3.000 localitats per assistir al desenllaç del que està resultant la semifinal més elèctrica.