El Barça visita avui un dels camps més complicats que li queden en el seu camí cap al títol de lliga. El Sevilla, conjunt que aspira a entrar a la Lliga de Campions i a guanyar la Lliga Europa, està imbatut en el seu estadi des del 9 de febrer del 2014 i en un gran estat de forma, amb la qual cosa significarà una prova de foc per a un líder que necessita els punts per no alimentar les esperances del Reial Madrid.

Per al partit d'avui, Luis Enrique recupera Jordi Alba, lesionat en el duel internacional entre Espanya i Ucraïna, i també Sergio Busquets, sancionat. Va deixar fora de la llista, en canvi, un Sergi Roberto que va actuar dimecres contra l'Almeria i un Montoya que també va tenir minuts davant dels andalusos al Camp Nou.

Tot i la dificultat de l'empresa, l'entrenador asturià va dir ahir que no firma l'empat. "Per a nosaltres un empat mai no és un bon resultat. Després potser mereixerem perdre i l'empat pot ser bo, però no el signo a priori". Del rival, va destacar que "té moltes variants en el seu joc que el fan difícil de contrarestar. L'any passat potser feia un joc més elaborat, en tenir jugadors com Rakitic. Aquest any, Emery s'ha inventat Iborra de mitja punta i l'acompanyen homes com Bacca, Gameiro, Vitolo o Aleix Duran, que generen molt perill".

Luis Enrique va parlar també de la situació de Dani Alves, que sembla que no renovarà i de com pot afectar això el seu rendiment, com va dir la seva agent. Segons el tècnic, "els jugadors del Barça són especialistes a viure amb polèmiques, debats i rumorologies. Això no afecta gens l'equip, i a Dani Alves encara menys".

Semblant al de Guardiola

Unai Emery, el tècnic del Sevilla, va dir que espera veure avui "un gran Sevilla per mantenir la fortalesa" del seu estadi. Del Barça va apuntar que "és el que s'assembla més a l'equip de Guardiola. Luis Enrique està fent una gran feina, és un equip treballadíssim, estan junts, són solidaris i les seves figures s'han adaptat bé".