El Manresa va fer un pas enrere en les seves aspiracions d'ascens a Tercera Divisió en no passar de l'empat a zero gols al Congost amb el Molletense que entrena el bagenc Antonio Filgaira. Malgrat tenir superioritat numèrica des del minut 37 quan van expulsar el primer jugador de l'equip visitant (Edgar), tenint en compte que a la segona part va veure la targeta vermella un segon futbolista visitant (Jairo al minut 74).

El partit va ser, en general, molt travat i amb poca fluïdesa d'uns i altres. Una de les poques aproximacions de perill del Manresa va arribar al minut 18. Va ser una acció de contracop que va culminar Noah amb un xut massa creuat després de rebre una bona assistència de Riki, jugador que va haver d'abandonar el camp per lesió al minut 35 de partit.

Dos minuts després seria expulsat Edgar, quedant-se el Molletense amb deu jugadors sobre el terreny de joc. Al minut 40 Noah no va poder aprofitar una indecisió del porter Yaman, quan a aquest se li va escapar la pilota de les mans després d'una centrada. Abans del descans els locals Vicente i Jhonattan van disposar de dues bones oportunitats.