Jaycee Carroll, autor de 19 punts en l'últim quart, va decidir el clàssic entre el Reial Madrid i el Barça per una diferència més gran de l'esperada i amplia a 4-2 l'avantatge dels blancs en el sisè enfrontament de la temporada entre tots dos conjunts.

El Madrid va començar millor, més centrat, 6-0, però l'equip blaugrana no va donar un pas enrere i es va refugiar en el triple per no perdre pistonada en el lluminós. L'absència de Bourousis va obligar Pablo Laso a jugar amb Reyes com a pivot en molts moments i això ho va aprofitar bé Ante Tomic, que al descans ja havia anotat 15 dels 38 punts del seu equip (44-38).

L'inici del tercer quart va ser més tàctic, amb atacs més llargs i el Barça es va anar acostant al marcador fins a posar-se per davant per primera vegada en el partit, amb un 52-53. Va arribar el torn dels triples, poc actius en el partit, amb Carroll, Hezonja, Llull i Navarro, sense error pel mig, amb el que el tercer quart va finalitzar amb 61-63.

Satoransky va agafar el testimoni i dos triples seus van desembussar un Barça cada vegada més còmode per davant en el lluminós fins que Carroll, amb un altre triple, va iniciar la remuntada. L'escorta nord-americà va anotar deu punts consecutius tot establint el 82-71 i deixant el camí lliure cap al triomf.