L'atleta Antoni Puig Izquierdo, de l'equip Fartlek, és de nou guanyador de la cinquena edició del cros de Cardona. Sobre un traçat de 18 quilòmetres, Puig va tardar 1.15:48, quinze segons més que el segon classificat, l'atleta del JAB José Rodríguez. El tercer classificat va ser Miguel Abod Aguilar, amb un crono d'1.17:35. També es va disputar una cursa més curta de 12 quilòmetres que va ser guanyada per Adrià Duarri Guilà, de l'Emboscats Palà, que va fer el traçat amb un temps de 49 minuts i 20 segons. La segona posició va ser per a José Maria Fernández Martínez, de la Unió Atlètica Rubí. El tercer classificat va ser Àlex Toran Bermejo, del JAB de Berga.

En la categoria femenina, la cursa llarga va ser guanyada per Mònica Graciano Ruiz (1.42:20), mentre que la segona posició va ser per a l'atleta del Fartlek Esport Tània Rodríguez Mas, que va fer el traçat amb un temps d'1.42:22. La tercera plaça va ser per a la corredora del CEP Anna Catllà Rovira, que va fer dinou minuts més que les dues primeres classificades. En la cursa curta la primera plaça va ser per a Pili Bartés Ratera (Fondistes Cardona) amb un temps d'1.03:25 seguida de Maite Rivero (Corsetrail) amb un temps d'1.05:34 i de Maria Molina (1.10:06).

La prova cardonina també va tenir la seva modalitat en la categoria júnior, que va seg guanyada per l'atleta de l'Emboscats Palà Adrià Duarri, seguit per Àlex Salas i Pere Sunyer. La quarta posició va ser per l'alteta del Club Atlètic Manresa Èric Jané Vila.