El Club Esportiu Arc Set de Santpedor va prendre part en la segona tirada de la lliga catalana de tir de camp que es va disputar al llac d'Engolasters d'Encamp, a Andorra. En un entorn molt atractiu, els organitzador van preparar un circuit de 24 dianes on els arquers i les arqueres participants tiraven tres fletxes per diana.

El recorregut no era gens fàcil, ja que els tiradors van haver-se d'esforçar al màxim per poder fer els càlculs de les diferents distàncies a què havien de tirar. El fred i el vent de primera hora del matí i la poca llum que hi havia van complicar molt la competició als participants. Tot i aquests handicaps, l'Arc Set va obtenir bons resultats. D'aquesta manera, en la modalitat d'arc nu-cadet Marc Sorroche va ser primer i en la mateixa modalitat sènior-home Miquel Pérez va acabar en tercera posició, mentre que Eduard Sorro-che i Jordi Senet van acabar en quarta i cinquena posició respectivament. En fèmines Marga Montiel va ser quarta classificada.

En la modalitat d'arc compost sènior-home Josep Alcázar va obtenir una meritòria segona posició, mentre que Antoni Mesas va quedar-se a tocar del podi i va acabar en quart lloc. Finalment, pel que fa a la modalitat de l'arc instintiu de veterans masculins, la victòria va ser per a l'arquer del club bagenc Joan Guirado.