L'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid van empatar 0-0 en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions disputat aquest dimarts a l'estadi Vicente Calderón.

L'equip de Carlo Ancelotti va dominar la primera part i va disposar de les millors oportunitats de tot el partit. El porter eslovè Jan Oblak va ser decisiu i es va encarregar de desbaratar les quatre ocasions del Gareth Bale i del colombià James Rodríguez.

En el segon acte les forces es van igualar i amb prou feines va haver-hi una ocasió per a cada equip. El Reial Madrid va malgastar una del francès Karim Benzema en el minut 69 i l'Atlètic dos de l'uruguaià Diego Godín en el 81 i de Mario Suárez en el 88.

Al final, el duel va concloure 0-0 i l'eliminatòria es decidirà dimecres que ve a l'estadi Santiago Bernabéu.