El Swing Manresa va acabar en una excel·lent cinquena posició a l'europeu de clubs disputat a Cambrils. Amb un total de tretze equips participants, l'equip manresà va ser el millor club nacional i finalista en totes les edicions portades a terme fins ara. En aquest europeu any rere any hi acudeixen les millors parelles del món.

L'europeu de clubs el va gua-nyar el club romanès Romanian Dance Academy acompanyat en el podi per l'Academia della Danza italiana i el Russian Club. Aquesta competició de clubs es fa en el format d'equips on cadascun d'ells selecciona dues parelles (una per estàndard i l'altre per llatí) en Júnior, Youth i Absoluta. Els resultats de totes sumen i dóna lloc a la classificació general. Els integrants de l'equip manresà que van participar en la competició van ser: Miquel Caballero, Judit Fabregat, Andrey Prokhodonko, Nora Corpas, Lucas Samuel, Mar Albelda, Guillem Pascual, Rosa Carné, David Merenguer, Juline Carrel, Giussepe Sgroi i Mercè Llorca.

Tanmateix l'equip bagenc també va prendre part en competicions del prestigi de l'Open Rising Star Latin i en la WDSF. Els resultats obtinguts pels membres del Swing van ser molt bons, ja que en la primera prova Adrià Martos i Ekaterina Paraschou van obtenir la medalla d'or davant de quaranta-nou parelles i en la WSDF el triomf final va ser Guillem Pascual i Rosa Carné en una prova on hi van prendre part seixanta parelles.