L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, va oferir ahir una recepció al Monbus per homenatjar el porter Elagi Deitg i el capità Ton Baliu, que van quedar subcampions de la Copa de les Nacions de Montreux amb la selecció estatal. A més, va presentar oficialment la final a quatre de la copa de la CERS, que es diputarà el cap de setmana del 25 i 26 d'abril al pavelló de les Comes.

Flanquejat pel president del club Manel Buron, el capità Ton Baliu, el porter Elagi Deitg i la regidora d'Esports de la ciutat, Rosa Plassa, Castells es va mostrar satisfet per l'esforç que fa el club ja que "ajuda a posar Igualada al mapa". L'alcalde va recordar que "l'hoquei ha marcat l'ADN d'Igualada" i va demanar als aficionats "especial atenció perquè l'equip necessita l'escalf de la ciutat. Les Comes és un jugador més al nostre favor i cal que estigui ple de gom a gom". L'Ajuntament preveu ampliar els horaris del bus i desviar alguna línia per tal que el transport públic garanteixi l'accés al pavelló.

Per la seva banda el president del club, Manel Buron, va afirmar que "de la mateixa manera que l'Ajuntament es va trobar una situació endeutada i ha sabut tirar endavant, amb il·lusió, el club també està superant els problemes econòmics". Va agrair l'esforç dels jugadors que "han demostrat que poden assolir grans reptes".

Les entrades tindran un preu únic de 15 euros, però es podran comprar uns abonaments per als tres partits de 20. Els nens pagaran 5 euros el dissabte, per a les semifinals, i 10 euros per l'entrada del diumenge, a la final. Els tres partits costaran 15 euros.

Pel que fa al cost total d'acollir la final a quatre, l'alcalde Castells no va donar gaires detalls, però sí que el cànon que s'ha hagut de pagar és de 15.000 euros. Amb la resta de les despeses, es podria doblar el pressupost. Per a Castells, però, el més important és que "és una inversió raonable amb un clar retorn econòmic i social per a la ciutat". L'alcalde també va voler deixar clar que "el club s'ho mereixia, per la seva trajectòria, i li hem donat aquest regal, que pugui disputar la final a casa".