El Club Tennis Manresa va ser l'amfitrió del torneig de pàdel Cafè-Crem Just Ten, que va tenir molt ambient i la presència de més de 200 jugadors. Tant ells com el públic assistent van gaudir d'enfrontaments molt igualats, sobretot els pertanyents a les semifinals i a les finals.

En la categoria absoluta masculina, la victòria va correspondre a Marc Fàbregas i Marc Vargas, que es van imposar a la parella formada per Marc Villacampa i Guifré Pous. En la competició femenina, per la seva banda, Ana Cudos i Núria Roig van vèncer l'equip constituït per Laura Simon i Helena Martínez.

El CT Manresa també va informar que el seu proper torneig serà l'anomenat #batecssolidaris, un campionat de pàdel la recaptació del qual anirà destinada als més necessitats.

Triomfs al 50% del Subaru

Per la seva banda, els equips del Subaru Igualada van obtenir diferents resultats en les últimes jornades de competició. L'equip A va superar per 1-2 a Les Moreres, amb triomfs de les parelles Aribau-Llorach i Corcelles i Homs. També van guanyar els veterans a la pista del CNI per un ajustat 1-2. Victòries d'Homs-Jaume i de Sanuy-Fernández. En canvi, l'equip B va ser derrotat pel +K Pàdel per 2-1, amb una única victòria de la parella Carol-Mas. La segona derrota va venir de la banda de l'equip femení, que va ser derrotat per un concloent 0-3 davant de l'Slam Pàdel de Collbató.