Les gimnastes de base i via olímpica de l'Egiba van representar el club bagenc aquest cap de setmana a la tercera fase de la Copa Catalana d'artística que va tenir lloc al pavelló de Sant Vicenç de Castellet.

En base 1 l'Egiba va aconse-guir un destacat cinquè lloc amb l'equip format per Bruna Rovira (13a), Aitana Ramírez (31a), Marta Cano (20a) i Jana Morell (62a). En base 2 van començar a arribar els podis amb Ana Stefania Baiasu, que es va endur l'or a la general, i el seu equip format per Glòria Cal (8a), Alba Garcia (24a) i Roxana Filip (47a) va aconseguir la segona posició; també hi va participar Ona Sànchez, que va ser 30a. Aina Solà, en base 3, es va classificar en 25a posició.

En nivell 5, Berta Monteagudo es va proclamar guanyadora individual; Berta Franquesa va ser 8a i Laia Font, 9a. Mar Palliso va ser la campiona en nivell 6, Iris Ramírez va ser 5a i Victòria Luengo, 10a; i l'equip format per elles tres va pujar al primer lloc del podi. En nivell 7, Andrea Carmona va aconseguir la tercera posició; Janina Jo va ser 5a i Carla Font, 6a; per equips es van endur l'or. Laura Valero, en nivell 9, va assolir el bronze i Ariadna Puntí, en nivell 10, es va proclamar campiona de la seva categoria. Aquesta era l'última fase de la Copa Catalana, on la majoria de les gimnastes de l'Egiba van aconseguir la classificació per als estatals que se celebraran el juliol.