El partit entre els Toronto Raptors i els Washington Wizards, que comença a dos quarts de set de la tarda, dóna el tret de sortida als play-off de l'NBA. A dos quarts de deu debuten el millor equip de la lliga regular, els Golden State Warriors, contra els New Orleans Pelicans. A partir de la una de la nit debuten els Chicago Bulls de Pau Gasol contra els Milwaukee Bucks. La jornada es tanca a dos quarts de quatre de la matinada, amb el duel texà entre els Houston Rockets i els Dallas Mavericks.

L'haltera madrilenya Lidia Valentín va confirmar ahir la seva condició de número 1 del continent europeu en la categoria de 75 quilos en revalidar a Tblisi els títols de campiona que ja havia aconseguit el 2014 en les modalitats d'arrencada, dos temps i total olímpic. Valentín, quarta en els Jocs de Londres, ja té set ors europeus a la seva carrera.

El pilot alemany Nico Rosberg va ser ahir el més ràpid en els segons entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain, disputats ahir. Rosberg va aconseguir poc més d'una dècima d'avantatge sobre el seu company Lewis Hamilton. Els Ferrari de Kimi Raikkonen i Sebastian Vettel van ser tercer i quart i van demostrar un bon ritme de cursa. Alonso va quedar dotzè.

Rafa Nadal va derrotar ahir David Ferrer per 6-4, 5-7 i 6-2 i es va classificar per a les semifinals de l'Obert de Montecarlo, tercer Màsters 1.000 de l'any. El seu rival serà Novak Djokovic, que va vèncer el croat Marin Cilic per 6-0 i 6-3. L'altra semifinal la disputaran Milos Raonic i Gaël Monfils, que van superar Tomas Berdych, que es va retirar, i Grigor Dimitrov.

El vallesà Aleix Espargaró va concloure la jornada d'ahir amb el millor temps després de la primera jornada d'entrenaments de MotoGP del Gran Premi d'Argentina. Marc Márquez va ser tercer, darrere de Iannone. En Moto2, millor registre per a l'alemany Jonas Folger, davant de Tito Rabat. Rins va ser 23è. En Moto3, va dominar el britànic Danny Kent.