Cop d'efecte al Palau Blaugrana en el segon acte de l'eliminatòria de quarts entre el Barça i l'equip de l'Olympiacos. Els grecs van donar una lliçó d'orgull i d'intensitat i van ser els grans dominadors al segon partit, tot i haver encaixat la clara derrota en el primer assalt.

Els locals, faltats d'Oleson per una lesió, van anar sempre a remolc dels visitants, que van tenir en aquesta ocasió el seu director de joc Spanoulis en una versió molt millor. El resultat d'anit obliga els de Xavi Pascual a una victòria en els dos partits que es jugaran la setmana vinent (dimarts i dijous) al pavelló de La Pau i l'Amistat del Pireu. En cas d'haver-hi un cinquè i definitiu partit, es jugaria de nou en pista catalana.

L'eliminatòria del Barça i l'equip grec, el campió de les edicions de l'Eurolliga del 2012 i el 2013, ara és l'única que queda anivellada ja que després dels dos primers duels el Reial Madrid, el CSKA de Moscou i el Fenerbahçe turc dominen en les seves sèries per 2-0.

El Barça va ser ahir un equip del tot desconegut, sense força en les seves accions ni tampoc encert en els llançaments de tres punts, des d'on va formar un 6 de 20, que és una dada molt per sota de registres habituals en l'equip de Pascual. Va aprendre bé Sfairopoulos, tècnic de l'Olympiacos, de la derrota que va encaixar dimecres i ahir va marcar el ritme del partit, lent i ben parsimoniós, en què els bases del conjunt català s'estavellaven un i altre cop. En canvi, els hel·lens es mostraven còmodes i van agafar confiança pel seu encert en els triples, amb un balanç de 13/27 molt diferent dels locals. Al Pireu, el Barça es jugarà un bon bocí de temporada però ja hi ha guanyat.